Wie zijn wij - Totaal Onderhoud Nederland

Het vakmanschap van Totaal Onderhoud Nederland

Over TON

Over T.O.N.

Totaal Onderhoud Nederland is een familiebedrijf opgericht in 1987. Wij zijn een modern en regie-voerend tota-alonderhoudsbedrijf. We hebben ruim 25 medewerkers in vaste dienst en vestigingen door heel Nederland.

Missie

Onze missie is het uitvoeren van alle voorkomende totaalonderhoudswerkzaamheden, al zijn de werkzaamheden groot of klein, zowel transformatie van vastgoed als renovatie. Wij doen dit met hoofdzakelijk eigen personeel of co-makers als strategische partner wat leidt tot een zo hoog mogelijke tevredenheid van onze klanten.

Visie

Wij van Totaal Onderhoud Nederland zijn constant aan het innoveren, daarbij actualiseren wij onze kennis dagelijks. Wij realiseren extra toegevoegde waarden doordat wij de verantwoordelijkheden van ontwerp, uitvoering en nazorg geïntegreerd hebben. We opereren resultaatgericht waarbij communicatie met de klant en de bewonerstevredenheid hoog in het vaandel staan. Bij ons hebben veiligheid, gezondheid en duurzaamheid altijd de aandacht. Binnen Totaal onderhoud Nederland staat de klant voorop.

Uw specialist in onderhoud


Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, in-stallaties en interieur). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten.


Door al in het begintraject intensief met de klant of opdrachtgever samen te werken kunnen wij een maximale hoeveelheid aan toegevoegde waarde creëren. Bij totaalonderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten die door ons worden uitgevoerd zijn korte doorlooptijden mogelijk en ontstaat er waarde verhoging van het vastgoed.


Onze specialisten zijn getraind in een klantvriendelijke omgang met opdrachtgevers. Hierdoor kunnen de bewoners en gebruikers ontzorgt worden. Hierbij leiden langdurige samenwerkingen tot extra toegevoegde waarde in de verduurzaming en vernieuwing van grootschalig vastgoed.

 • Gevels
  Schilderen (hout, steen/beton en metaal)
  Beglazingswerkzaamheden
  Houtrotreparatie en deelvervanging gevelelementen
  Complete vervanging gevelelementen
  Betonreparatie en afwerking (spuitwerk, vloercoating e.d.) en reparatie voeg- en metselwerk (reparaties en – deel-vervanging aan buitengevels)
  Stucwerk buitengevel
  Zinkwerk en loodwerk buitengevel
  Isolatiewerk gevel
  Sanering asbest
  Steigerbouw
  Hemelwaterafvoer
  Gevelonderhoud
 • Daken
  Hellende daken- dak reparatie en vervanging inclusief loodgieterswerk
  Isolatiewerk daken
  Bliksembeveiliging daken
  Sanering asbest daken
  Dakbedekking Bitumendaken
  Dakdekking pannendaken
 • Installatie
  Verwarmings- en warmwaterinstallaties inclusief elektra- loodgiet en gasfitter werk
  Energieopwekkende voorzieningen (PV, zonneboilers, warmte-/koudeopslag e.d.) inclusief elektra- en loodgieter werk
  Vloerverwarming
 • Interieur
  Plafonds interieur- alle soorten toepassingen
  Wanden interieur- alle soorten toepassingen
  Vloeren interieur- alle soorten toepassingen
  Elektra interieur
  Loodgieterswerk (water, gas) interieur
  Sanitair werk interieur
  Isolatiewerk vloer
  Sanering asbest interieur

Groot en uitgebreid aanbod in verbouwing renovatie en installatie!


Totaal onderhoud Nederland kan naast de specialistische en verduurzamende projecten natuurlijk ook het traditionele onderhoud aan vastgoed projecten uitvoeren.


Meer weten over onze diensten kijk dan hier:


Meer over werkzaamheden

Hulp nodig?

Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.