Dakreparatie Krimpen aan den IJssel - Totaal Onderhoud

Dakreparatie Krimpen aan den IJssel

Dakreparatie Krimpen aan den IJssel

Wij van Totaal Onderhoud Nederland zijn kundige dakdekkers. Wij onderhouden, renoveren, vervangen en repareren daken, daarnaast kunnen wij u ook helpen met een nieuwbouwproject. Zo kunnen wij de meeste dakklussen en dakreparaties in Krimpen aan den IJssel voor u uitvoeren.

Door neerslag, vorst en natuurlijk storm kunnen er beschadigingen aan uw dak ontstaan, dit kan zelfs scheuren of verzakken als gevolg hebben. Door de verzakking zal het dak gaan lekken. Wanneer u uw dak regelmatig laat nakijken kunt u erge schades voorkomen. Daarbij is het essentieel bij de eerste beschadiging meteen maatregelen te nemen, een lekkage zorgt namelijk snel voor vervolgschade.

In veel gevallen is het vervangen van latten en dakpannen of het dakleer genoeg om een lekkage te stoppen. In het geval van de dakpannen wordt er dan dampdoorlatend folie geplaatst. Ook wanneer het groter is dan een kleine lekkage, het dak geïsoleerd moet worden of u een dakkapel wilt zijn wij uw partner. 

Maar ook minder grote dakklussen en reparaties kunnen wij voor u uitvoeren. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Aan het begin van een klus is het belangrijk de staat van het dak te inventariseren, wij bekijken dan het uit te voeren werk, waarna we dit met u bespreken. U ontvangt dan als laatste een vrijblijvende offerte gebaseerd op uw budget en wensen.

Wij van Totaal Onderhoud Nederland staan garant voor ons vakwerk en geven daarom 10 jaar garantie op onze werkzaamheden!


Neem contact met ons op!

Hulp met dakreparaties in Krimpen aan den IJssel

Als uw dak bijna aan vervanging toe is kunnen er scheurtjes ontstaan of misschien is uw dak beschadigt tijdens een storm. Dan is het goed het dak te laten repareren of in de ergste gevallen zelfs vervangen. Wij kunnen u bij elk type dakreparatie bijstaan. De kosten voor reparaties aan het dak, hangen sterk af van de totale oppervlakte en mate van de beschadiging. Hierdoor is het lastig een inschatting te geven zonder het dak geinspecteerd te hebben. Wij kunnen natuurlijk altijd uw dak inspecteren en u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Dakreparatie Krimpen aan den IJssel

Onderhoud Dak

Onderhoudswerkzaamheden

Bij een nieuw dak is ook het onderhoud belangrijk. Zo kunt u toekomstige beschadigingen door mos en lekkages voorkomen. Ook blijft uw dak er beter uitzien wat positief is voor de waarde van uw woning. Bij het onderhoud hoort dus ook het schoonmaken van het dak. Wanneer er mos op groeit, kan dit scheurtjes in dakpannen veroorzaken waardoor het water naar binnen sijpelt. Wij kunnen u altijd adviseren over het onderhoud van uw dak.

Dakreparatie bij Lekkage

Een lekkage is natuurlijk erg vervelend. Dit heeft u het liefst zo snel mogelijk opgelost. U kunt hiervoor het beste een lokale dakdekker inschakelen, wij zijn als dakdekker actief in Krimpen aan den IJssel en kunnen u snel helpen. Als u wacht met het uitvoeren van de reparatie kan er vervolgschade ontstaan. Hieronder vallen zaken als: verzwakte muren, schimmels of vochtvlekken. Eerst moet de lekkage opgelost worden door het dak te repareren, hierna kan de vervolgschade opgelost worden.  

Kies voor een erkend dakdekkersbedrijf zodat u verzekerd bent van een kwalitatief dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een dringend probleem? Neem dan direct contact op: Contact

Reparatie lekkage dak

Hulp nodig?

Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.