Onze Werkzaamheden - Totaal Onderhoud Nederland

De vakmanschap van
Totaal Onderhoud Nederland

Bouwveiligheid

Verbouwen

Bent u uit uw woning gegroeid? Of voldoet uw woning niet meer aan uw eisen, maar wilt u eigenlijk liever niet verhuizen? Dan is verbouwen een goede keuze. Wanneer u een grotere keuken of woonkamer wilt, een extra kinderkamer of een nieuwe badkamer is een verbouwing uitermate geschikt.

Lees meer

Onderhoud

Regen, wind, zon, slijtage of gewoon ouderdom: allemaal factoren die een sterke invloed hebben op de staat van uw bedrijfspand of woning. Met periodiek onderhoud kunnen onaangename verassingen voorkomen worden.

Lees meer

Renoveren

Het in de originele staat terugbrengen van een pand vergt de juiste kennis en vaardigheden. Hierin zijn niet alleen de materialen van groot belang, maar ook de wijze waarop deze gebruikt worden hebben veel invloed op het resultaat. Bij monumentale panden heeft u vaak te maken met extra wet- en regelgeving. Dit maakt de renovatie complexer. Wij zijn een deskundige partij die u in een dergelijke renovatie kan ondersteunen. Daardoor kunt u altijd op ons bouwen.
TON herstelt uw pand graag in zijn originele staat. Door ons oog voor detail, ontwikkeld tijdens onze 25 jaar in het vak, en onze grote dosis enthousiasme zorgen wij ervoor dat de renovatie volledig volgens uw wensen verloopt en het resultaat geeft wat u verwacht

Lees meer

Dakbedekking Bitumen

Na vele jaren werkzaam zijn in het dakdekken kunnen wij van TON onszelf experts in bitumen daken noemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor nieuwbouw alsook voor renovaties van uw dak.

Lees meer

Dakbedekking Pannendaken

Wij van TON zijn deskundige dakdekkers en daarbij ook gespecialiseerd in zowel het vervangen als aanbrengen van pannendaken. Hierdoor bent u bij ons altijd aan het juiste adres, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Lees meer

Bouwtekeningen

Gevelreiniging

Uw gevel bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw pand. Maar het is niet alleen het uiterlijk. De gevel is de buitenste laag die u beschermt tegen de weersinvloeden, het zorgt voor het wooncomfort binnen in huis. Als er dus iets mis is met de gevel daalt het wooncomfort al snel als gevolg daarvan.

Lees meer

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

metselwerk

Metselwerk

Zowel binnen als buiten

tegelwerk

Tegelwerk

Zowel binnen als buiten

stucadoor

Stukadoorwerk

Stuken van wanden

installaties

Installaties

Installeren van installaties

timmerwerk

Timmerwerk

Zowel binnen als buiten

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten verbouwen bel TON op: (06) 83 61 59 51

Hulp nodig?

Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.