Dakreparatie Capelle aan den IJssel - Totaal Onderhoud

Dakreparatie Capelle aan den IJssel

Dakreparatie Capelle aan den IJssel

Kundige dakdekkers, dat zijn wij van Totaal Onderhoud Nederland, Wij repareren, renoveren en vervangen daken, daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor een nieuw te bouwen project. Zo kunnen wij elke dakbedekking klus of dakreparatie in Capelle aan den IJssel voor u uitvoeren.

 Neerslag, vorst en natuurlijk storm zorgen voor beschadigingen aan uw dak, na enige tijd kan het zelfs gaan scheuren. Het dak zal gaan lekken of verzakken, als u uw dak periodiek laat controleren kunt u grote schades voorkomen. Ook is het belangrijk bij schade meteen in actie te komen, vaak zorgt een lekkage namelijk voor vervolgschade.

Vaak is het vervangen van dakpannen en latten of het dakleer genoeg om een lekkage te verhelpen. In het eerste geval wordt er dan ook dampdoorlatend folie geplaatst. Ook wanneer er meer aan de hand is of wanneer bijvoorbeeld het dak geïsoleerd moet worden zijn wij uw partner.  

Ook kleinere onderhoudswerkzaamheden en reparaties vallen binnen onze mogelijkheden, aarzel dus niet om contact op te nemen!

Voordat we aan een klus beginnen inspecteren wij altijd de staat van het dak, dit bespreken wij in combinatie met het uit te voeren werk met u. U ontvangt dan een (vrijblijvende) offerte inclusief uw wensen en budget.

Wij van Totaal Onderhoud Nederland staan garant voor ons vakwerk en geven daarom 10 jaar garantie op onze werkzaamheden!


Neem contact met ons op!

Hulp met dakreparaties in Capelle aan den IJssel

Zitten er scheurtjes in uw dak, of zijn er dakpannen beschadigd tijdens een storm, dan is het verstandig het dak op tijd te repareren of zelfs vervangen. Wij helpen u met elke type dakreparatie. De kosten voor de reparatie of het vervangen van het dak hangt af van de oppervlakte en de situatie. Dit is dus erg moeilijk vooraf te zeggen. Benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Dakreparatie Capelle aan den IJssel

Onderhoud Dak

Onderhoud

Wanneer u een nieuw dak heeft, is het onderhoud essentieel. Een goed onderhouden dak voorkomt lekkages en blijft er langer goed uitzien. Het mos wat er op kan groeien en voor scheurtjes of lekkages zorgt blijft hierdoor weg. Wij geven u graag advies over het onderhouden en vervangen van uw dak. Neem contact met ons op voor meer info.

Dakreparatie bij Lekkage

Wanneer u een lekkage heeft kan dit uw woonplezier aardig bederven. Het liefst heeft u dit vandaag nog opgelost, zeker wanneer het deze week blijft regenen. Het beste is dan een dakdekker uit uw buurt te vragen, wij als dakdekker in Capelle aan den IJssel kunnen dit natuurlijk voor u regelen. Als u de reparatie niet meteen uit laat voeren, sijpelt het water langzaam naar binnen. Dit kan allerlei problemen veroorzaken zoals verzwakte muren, vochtvlekken en schimmels. Het is daarbij essentieel niet alleen de symptomen op te lossen (de vochtplekken) maar juist de lekkage zelf.

Kies voor een erkend dakdekkersbedrijf zodat u verzekerd bent van een kwalitatief dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een dringend probleem? Neem dan direct contact op: Contact

Reparatie lekkage dak

Hulp nodig?

Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.