Verbouwen - Totaal Onderhoud Nederland

Verbouwen

Verbouwen

Bent u uit uw woning gegroeid? Of voldoet uw woning niet meer aan uw eisen, maar wilt u eigenlijk liever niet verhuizen? Dan is verbouwen een goede keuze. Wanneer u een grotere keuken of woonkamer wilt, of een extra kinderkamer of een nieuwe badkamer, is een verbouwing uitermate geschikt. Dit alles hangt natuurlijk wel af van uw wensen en de mogelijkheden rondom uw huis.
Aannemer TON assisteert u hierbij graag. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee over de mogelijkheden. Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden. Onze werkzaamheden lopen uiteen van metselen en timmeren, tot loodgieten en tegelzetten. Kortom alle werkzaamheden! Wij vertalen op professionele wijze uw wensen naar bouwwerken, geschikt voor de toekomst.

Voorbereidingen voor een verbouwing

Verbouwingen zijn er zoals eerdergenoemd in verschillende vormen en maten, zo kan het bijvoorbeeld gaan om een volledige uitbouw van het huis of om een kleinere verbouwing van bijvoorbeeld alleen de badkamer. Zo’n verbouwing, groot of klein kan een hele klus zijn en daarom is het goed om van tevoren een planning te maken van wat er allemaal aangepakt moet worden en welke vakmannen u hierbij nodig zou hebben. Daarnaast is het van belang vooraf vast te stellen of u eventuele vergunningen nodig heeft voor het verbouwen van een woning. Bij een uitbouw is dat vaak sneller van toepassing dan het verbouwen van een badkamer. Verder kan het handig zijn vooraf een inschatting te maken van het budget dat u aan de verbouwing wilt gaan uitgeven zodat wij u op basis hiervan kunnen adviseren.

Vraag offerte aan

verbouwen badkamer

Rectangular White Wooden Dining Table With Six Chairs Set ]

Woonkamer en keuken verbouwen

Een veel voorkomende trend die wij merken binnen het verbouwen is het samenvoegen van de keuken en de woonkamer, zodat er een ruimtelijker woongedeelte in de woning wordt gecreëerd. Een grote woonkeuken heeft vele voordelen en geeft vaak een huiselijker gevoel. Wat is er nu lekkerder dan een gezamenlijke ruimte waar je tijdens het koken tegelijkertijd kan genieten van je gasten. Maar er zitten natuurlijk ook nadelen vast aan het samenvoegen van de woonkamer en keuken. De opbergruimte kan namelijk afnemen, aangezien er muren weggehaald zullen worden, is er minder ruimte om bijvoorbeeld kasten tegen aan te plaatsen. Desondanks brengt een open woonkeuken wel vaak meer sfeer in uw woning en wordt het als praktischer ervaren.

Kosten van een verbouwing

U wilt uw paleisje natuurlijk zo goed en mooi mogelijk laten verbouwen. Vaak is dan de vraag, wat gaat dit ongeveer kosten? Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de klus, wat er precies verbouwd moet worden en welke materialen hiervoor nodig zijn. In de meeste gevallen worden de kosten lager geschat dan wat het daadwerkelijk zal gaan kosten. De reden hiervoor is dat prijs voor de materialen en het vakmanschap vaak duurder is dan u in eerste instantie dacht. Toch wilt u altijd de beste prijs tegen de beste kwaliteit. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op zodat wij u advies kunnen geven met betrekking tot uw verbouwklus. 

Contact

Renovatie interieur

Hulp nodig?

Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.