Timmerman gezocht? Totaal Onderhoud Nederland

Timmerman gezocht?

Timmerman gezocht?

Bent u opzoek naar een professionele timmerman die u helpt bij het klaren van al uw timmerklussen? Dan bent u bij Totaal Onderhoud Nederland aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het opknappen van uw huis, bedrijfspand of andere gebouwen. Als ervaren bouwbedrijf beschikken we over de meest ervaren timmermannen die u helpen bij iedere klus. Van het bouwen van een gebouw tot de kleinere werkzaamheden zoals het plaatsen van een deur. Dus is er een timmerman gezocht? Stop dan nu met zoeken en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij van Totaal Onderhoud Nederland staan garant voor ons vakwerk en geven daarom 10 jaar garantie op onze werkzaamheden!


Neem contact met ons op!

Voordelen van een timmerman inhuren?

Bij Totaal onderhoud Nederland staat kwaliteit voorop en werken wij uitsluitend met echte vakmannen. Onze allround timmermannen beschikken over de juiste ervaring en scholing zodat wij kunnen garanderen dat uw klus foutloos en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Het inhuren van een professionele timmerman heeft vele voordelen. Zo scheelt het veel tijd en werk voor uzelf en bent u er zeker van dat het resultaat optimaal zal zijn. Een timmerman zal een klus namelijk veel sneller uitvoeren dan als u het zelf doet. Vaak denkt u bij de kleinere klussen zoals een latje vastmaken of een kastje timmeren dat het heel gemakkelijk zelf gaat maar dit wordt vaak achteraf toch als lastiger ervaren. Daarom is het grootste voordeel aan het inhuren van een timmerman dat u geen blauwe duim kan krijgen als u de plank misslaat. Daarnaast is het inhuren van een timmerman relatief goedkoop als u het vergelijkt met het inhuren van andere vakmannen zoals elektriciens of dakdekkers. Dus waar wacht u nog op?

timmerman gezocht

timmer artikelen

 Allround timmerlieden

Onze timmerlieden zijn inzetbaar voor iedere klus op elke locatie in Nederland. Wij helpen u graag om alles naar wens maken zodat het resultaat aan al uw eisen voldoet. Een timmerman is een echt vakman en weet daarom als geen ander hoe je hout moet bewerken en er het beste mee kan werken. Binnen het beroep timmerman zijn er verschillende gespecialiseerde werkmannen die zich focussen op meubels, lijsten of kisten maken. Onze timmermannen zijn voor alle soorten klussen inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van een houtenvloer, het maken van wanden, het timmeren van kozijnen, ramen, deuren, daken een houten gevel of dakkapellen. Voor iedere klus helpen wij u bij het vinden van de geschikte vakman!

Houten kozijnen

Onze timmermannen zijn onder ander gespecialiseerd in het plaatsen en timmeren van raamkozijnen. Heeft u oude houten kozijnen en wilt u deze vervangen? Of wilt u kozijnen laten plaatsen in een nieuwe woning? Wij helpen u daar graag bij! Ook het op maat laten maken van kozijnen doen wij graag. Houten kozijnen hebben vele voordelen, ze zien er niet alleen mooi uit, het voelt vaak ook warmer aan en dient als juiste verwarming en geluidsisolatie.

raamkozijnen

trap

Houten trap timmeren

Ook het timmeren van een trap is niet weg te denken uit de werkzaamheden van een timmerman. In bijna ieder huis is er wel een te vinden. Bij het vernieuwen of plaatsen van een trap komt vaak meer kijken dan u denkt. Zoals bouwtekeningen, afmetingen en de positie. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten trappen zoals een wenteltrap, zwevende trap, een spiltrap etc. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale trap!

Overtuigd over het inhuren van een timmerman?

Bent u enthousiast geworden over het inhuren van een timmerman? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend advies zodat u een beter inzicht krijgt in kosten en benodigdheden voor uw verbouwklus. Zijn jullie aan het einde van de zoektocht van timmerman gezocht? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.