Dakreparatie Dordrecht - Totaal Onderhoud Nederland

Dakreparatie Dordrecht

Dakreparatie Dordrecht

Wij zijn Professionele dakdekkers, kundig in zowel het aanbrengen als repareren van alle daken. Hierdoor kunnen wij elke klus aan, zowel renovatie als nieuwbouw.

Door storm, neerslag of vorst kan uw dak beschadigd raken en zelfs gaan scheuren. Uiteindelijk kan het dak gaan lekken of verzakken. Wanneer u uw dak op tijd laat controleren en repareren of vervangen kan overlast en schade aan de rest van het huis voorkomen worden.

In veel situaties met lekkages is het genoeg om de dakpannen en latten te vervangen. Ook wordt er dan dampdoorlatend folie geplaatst. Zelfs als er meer moet gebeuren, zoals het isoleren van het dak of een dakreparatie Dordrecht, zijn wij uw partner.

(Kleine) reparaties en onderhoud van uw dak valt ook binnen onze mogelijkheden. Kleinere klussen doen wij ook!

Wij bekijken altijd eerst de staat van het dak, hierna bespreken we het werk met u. Als laatste krijgt u een (vrijblijvende) offerte waarin we uw wensen en budget opgenomen hebben.

Wij van Totaal Onderhoud Nederland staan garant voor ons vakwerk en geven daarom 10 jaar garantie op onze werkzaamheden!


Neem contact met ons op!

Hulp met dakreparaties in Dordrecht

Is uw dak aan vervanging toe, zitten er scheurtjes in of zijn er dakpannen beschadigd tijdens een storm? Dan is het verstandig dit deel van het dak tijdig te vervangen of te repareren. De kosten voor het vervangen van dakpannen verschilt per dak, dit ligt vaak aan de totale oppervlakte en de situatie. Bent u benieuwd naar wat het leggen van dakbedekking of een dakreparatie van uw dak gaat kosten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Dakreparatie Rotterdam

Onderhoud Dak

Onderhoud

Nadat uw dak is vervangen of gerepareerd, is het belangrijk het tijdig te onderhouden. Door het onderhoud voorkomt u lekkages en blijft het dak er goed uitzien. Er kan namelijk mos in groeien, wat leidt tot scheuren of lekkages. Wij adviseren u graag over het onderhouden en vervangen van uw dak. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Dakreparatie bij Lekkage

Wanneer u een lekkage heeft is dit natuurlijk heel vervelend. Het liefst heeft u dit vandaag nog hersteld. Dit kan door onze dakreparatie Dordrecht service. Wanneer u wacht met het repareren sijpelt het water naar binnen, dit veroorzaakt vaak andere problemen zoals vochtvlekken, verzwakte muren of schimmels. Het is belangrijk als eerst de oorzaak van de lekkage op te sporen, waarna het dit opgelost kan worden en uw dak gerepareerd wordt. Als laatste zullen naar wens de overige beschadigde zaken hersteld worden.

Kies voor een erkend dakdekkersbedrijf zodat u verzekerd bent van een kwalitatief dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een dringend probleem? Neem dan direct contact op: Contact

Reparatie lekkage dak

Hulp nodig?

Totaal onderhoud Nederland is specialist en gecertificeerd in de veel voorkomende onderhoudsdisciplines (waaronder onderhoud en reparatie van gevels, daken, installaties en interieurbouw). Bij Totaal onderhoud Nederland zijn betrouwbaarheid, service en vakmanschap belangrijke punten. Wij kunnen binnen 24 uur beginnen!

Maak een afspraak

Neem nu contact op!

Type hieronder uw bericht.